Home » BLOG

Manifesteren met een visionbord

Elk jaar opnieuw maken we plannen, stellen we doelen. het is een typisch nieuwjaarsgebeuren om het voorbije jaar op een rij te zetten en te overdenken wat er mag veranderen, waar je naar gaat streven. En toch lukt het niet altijd om die plannen waar te maken. Hoe komt dat?

Lees meer »

Je eigen blends maken? DIY

Als je een dozijn of meer essentiële oliën hebt, begint het plezier pas echt! Maar vaak komen we met gemengde resultaten als we beginnen met het mengen van essentiële oliën. Woordspeling bedoeld!

Lees meer »

Hoe je diffuser juist reinigen?

Etherische olieverstuivers zijn HET perfecte hulpmiddel om een ​​ruimte te vernevelen. Je kan essentiële oliën uitkiezen om de zintuigen op te frissen, te reinigen, energie te geven, te gronden, op te vrolijken of te kalmeren, allemaal met behulp van een diffuser. 

Lees meer »

Hoogsensitiviteit en etherische oliën, de perfecte match!

In eerdere blogs heb ik je meer verteld over hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Vandaag ga ik ik dieper in op oliën die kunnen ondersteunen om van last naar kracht te gaan en van moe, prikkelbaar en leeggezogen naar energetisch en levenslustig. Essentiële oliën kunnen iedereen ondersteunen, maar zijn daarbij in het bijzonder goed voor HSP’ers.

Lees meer »

Massageolie - DIY

Hoe heerlijk is het om je eigen massageolie te maken en die ook nog eens heel ‘persoonlijk’ te maken? Dit kan door je eigen favoriete etherische oliën toe te voegen. Maak je eigen geur of favoriet.

Lees meer »

Etherische olie voor HSP - 16 tips

Toen ik zocht op nieuwetijdskinderen & hoogsensitiviteit kwam ik een stuk tegen waarin diverse oliën werden genoemd die ondersteuning kunnen biedenin het dagelijks leven van ouders met gevoelige kinderen, of als je zelf hooggevoelig bent!

Lees meer »

Emoties en Etherische olie

Je herkent het vast; de geur van dennenbomen, het moment dat je door een lavendelveld liep of de geur van sinaasappel opsnoof. De reukzin ligt zo dicht bij de emotionele hersengebieden dat het inademen van etherische olie een van de krachtigste manieren is waarop olie werkt.

Lees meer »

Frankincense - In de kijker

Frankincense is een veel geliefde essentiële olie. De zoete, frisse, fruitige, warme en houtachtige geur van Frankincense stimuleert en wekt de geest op. Het is een prachtige olie om op meerdere vlakken in te zetten. Vandaar dat wij hem vandaag uitgebreid uitlichten.

Lees meer »

Auraspray DIY

In deze blog zal ik tips delen hoe jij je eigen auraspray kan maken om negatieve energie uit je geest, aura en kamer te verwijderen. Aura sprays zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook erg makkelijk in gebruik. Ik hoop dat je net zo enthousiast word als ik over deze fijne spray!

Lees meer »